• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna
Arbeidssko i hagen
Skotips og skopleie

Arbeidssko i hagen

Er du på jakt etter arbeidssko du kan ha i hagen?
Her kan du lese mer om de beste valgene.

Å velge riktig type arbeidssko for hagen kan utgjøre en stor forskjell, både når det gjelder komfort og beskyttelse. Gummistøvler har lenge vært et populært og pålitelig valg for hageentusiaster og fagfolk innen hagebransjen – og årsaken til dette er alle fordelene med å bruke gummistøvler som arbeidssko til hagearbeid:

Vanntette: Gummistøvler holder effektivt fuktighet ute, noe som betyr at føttene dine ikke blir våte, og du kan gå rundt på vått gress og vanne alle planter og blomster uten å bli våt.
Sklisikre: Gummistøvler har ofte en gripevennlig og solid yttersåle som sørger for godt og stabilt grep. Dette er ekstra nyttig når du arbeider på gjørmete eller våte overflater.
Lette å rengjøre: Støvlenes materiale gjør dem enkle og smidige å rengjøre, slik at du etter en dag i hagen bare kan skylle dem rene for skitt og gjørme. Dette bidrar også til at skoene varer lenger.
I det siste har det også blitt populært å bruke Crocs-tøfler i hagen – også kjent som "Foppatøfler". Tøflene har en myk fotseng, romslig og luftig design, samt en slitesterk overdel som tåler vann. Dette gjør dem til et perfekt alternativ når man ikke ønsker å bruke gummistøvler.

You will also like this