• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Støttestrømper til menn

Her finner du støttestrømper til herre.

Støttestrømpene er nøye utvalgt for å passe alle menn og finnes i flere forskjellige materialer og mønstre.

Støttestrømpene passer til fysiske aktiviteter, på jobb, hjemme eller i hverdagen.

Herresokkene er designet med kompresjonsklasse 1. Kompresjonsklassen er med på å øke ditt velvære, lindrer ubehag forbundet med tretthet i bein og føtter, åreknuter og dårlig blodsirkulasjon.

Støttestrømper i kompresjonsklasse 1 har en mildere kompresjon enn klasse 2. Støttestrømper er et populært plagg i yrker hvor bena og føttene utsettes for store belastninger. Derfor ses støttestrømper oftest i helsevesen, skole og omsorg. Støttestrømper kan brukes av alle men har også blitt et populært plagg for de som har veneproblemer, åreknuter eller har problemer med tretthet og motvirker tunge, hovne ben.

Når du skal velge størrelse på støttestrømper, må du i tillegg til skostørrelsen også vite hvilke ankel- og leggmål du har. Bruk et målebånd for å måle omkretsen, og ta målene umiddelbart når du våkner om morgenen, før bena har rukket å hovne opp. Mål rundt ankelen der den er smalest og leggen der den er bredest. Skal du kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.

Det er viktig å få riktige mål for at kompresjonen av støttestrømpene skal bli riktig. Har du brede legger kan du i noen tilfeller gå opp en størrelse. Noen merker tilbyr støttestrømper med ekstra benvidde.

0 produkter