• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Tåløse

Tåløse støttestrømper er støttestrømper med mild eller måtelig kompresjon som er uten tå. Tåløse støttestrømper passer deg som vil ha støtte og kompresjon som støttestrømper gir men vil ha tærne frie.

De tåløse støttestrømpene fungerer på samme måte som de andre støttestrømpene eller kompresjonsstrømpene som de også kalles. Gjennom å bruke støttestrømper med engang på morgenen så motvirker du hovne ben og føtter hele dagen. De tåløse støttestrømpene hjelper din kropp å forbedre blodsirkulasjonen som gjør at hjertet orker å pumpe opp alt blod fra benen. På den måten minsker det risken å bli rammet av åreknuter og lindrer samtidig de symptomer som kan oppstå ved åreknuter.

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Velg riktig størrelse på støttestrømper 

Alle støttesokker har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene. Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til din skostørrelse, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.