• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 500kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Støttestrømpebukser

Støttestrømpebukser er strømpebukser som kompresjonsklasse 1 som gir deg, dine ben og føtter bedre velvære. Støttestrømpebuksene øker blodsirkulasjonen å motvirker at ben og føtter blir hovne, trøtte og ømme. 

Støttestrømpebukser anbefales å bruke om du har besvær med dårlig blodsirkulasjon, åreknuter eller blodpropp. Støttestrømpenes kompresjon gjør at de øker blodsirkulasjonen som tar bort følsen av trøtte, hovne ben og føtter. 

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Velg riktig størrelse på støttestrømper 

Alle støttesokker har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene. Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til din skostørrelse, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.

VELG RIKTIG STØRRELSE FOR STØTTEBUKSER

Å vite hvilken størrelse du skal ha på støttesokker kan oppleves som tungvint og vanskelig. For at støttebukser skal passe deg og din passform, er det fire forskjellige målinger du bør starte fra. For at det skal være riktig, er det også viktig at målingene blir tatt umiddelbart om morgenen, før bena og føttene er hovne opp.

Mål ankelen din der den er smalest, leggen din der den er bredest, låromkretsen og skostørrelsen. Med disse målene og din skostørrelse kan du se hvilken størrelse som passer best for deg. Du kan se hvilken størrelse på støttestrømper som passer deg ved å lese størrelsesguiden for støttetights.

8 produkter

8 produkter

Du har sett 8 av 8 produkter

Vanliga frågor