• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 500kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Støttestrømper uten fot

Her finner du støttestrømper uten fot.

Støttesokker uten føtter er akkurat som det høres ut – støttesokker uten fotdel, som gjør at støttesokkene kun sitter på bena. Støttestrømper uten føtter kalles også vadsleeves og ble først populære å bruke i sport og fysiske aktiviteter.

Men støttesokker uten føtter er i dag også populært å bruke på jobb, i hverdagen – eller for de som ikke liker vanlige støttesokker. Støttestrømper uten føtter har også blitt populært hos de som har sensitive føtter eller hos de som ikke liker å bruke sokker. Støttesokkene uten føtter gir deg også muligheten til å kombinere støttesokkene med andre plagg. Fordi støttestrømpene øker blodsirkulasjonen, gjør det at du føler deg mindre stiv i leggmusklene etter treningen.

Når du for eksempel trener løp hjelper støttesokkene deg med å fjerne melkesyre fra leggene, noe som lett oppstår når du trener løping. Men støttesokkene sørger også for at leggene ikke gjør vondt, noe som er vanlig om du trener på treningssenter og driver med vektløfting. Hvis du trener ofte, kan støttestrømper også hjelpe deg med å redusere treningssmerter. Noe som lar deg gå raskere tilbake til treningen og trene mer effektivt.

Støttesokkene uten føtter passer til alle former for fysisk aktivitet, uansett om du løper eller ballsport, sokkene vil gi deg og bena mer energi og bedre velvære. I vårt sortiment finner du støttesokker fra flere forskjellige kjente merker.

Har du spørsmål om hvilke støttesokker som passer for deg, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne med å finne støttesokkene som passer deg og dine behov.

3 produkter