• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Stay-up støttestrømper

Støttestrømper som er i stay-up er støttestrømpebukser som har kompresjonsklasse 1 (15-21 mmHg). Stay-up støttestrømper passer om du behøver behagelig støtte og trykk over kneét men som ikke vil eller kan bruke støttestrømpebukser. Støttestrømpene er tynne, behagelige og følsomme. Dette gir dine føtter og ben behagelig støtte og komfort samtidig som de gir deg en følse av velvære. Støttestrømpene sitter behagelig igjen på låret med en silikonkant som gjør at strømpene sitter uten å gli ned.

Stay-up støttestrømper passer også deg som vil ha en stilren, klassisk og diskre støttestrømpe som helt enkelt ikke synes og ser ut som en vanlig stay-up. Støttestrømpene finns i ren og klassisk design, enten som svarte eller hudfarget i ulike hudtoner.

Velg riktig størrelse på støttestrømper i stay-up

For at passformen skal være perfekt, bør du starte med tre målinger: omkretsen rundt ankelen der den er smalest, omkretsen rundt leggen der den er bredest og til slutt din skostørrelse. For å se hvilke opphold som passer deg best, klikk på de forskjellige støttesokkene og finn størrelsen din i størrelsesguiden.