• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Ekstra brede

Ekstra brede støttestrømper er kompresjon-og støttestrømper med ekstra bred benvidde. Støttestrømpene som er ekstra brede passer deg som har litt kraftigere ben eller har ben som har hovnet mye. Størrelseguide for støttestrømpene som er ekstra brede har rausere mål enn vanlige støttestrømper.

Støttestrømpene har en høy andel bomull som gjør at strømpene er bekvæme og samtidig som de gir dine føtter et behagelig klimat. Støttestrømpene har også en gradert kompresjon (16-21 mmHg) som motvirker trøtte og hovne ben samt lindrer og forebygger åreknuter. Støttestrømpene kan brukes både i hverdagen men også på jobben.

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Velg riktig størrelse på støttestrømper 

Alle støttesokker har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene. Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til din skostørrelse, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.