• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Kompresjonsstrømper

Kompresjonsstrømper er sokker som er spesielt designet for å gi slitne ben nytt liv, lindre hovne føtter og motvirke åreknuter. Kompresjonssokker er komfortable sokker som gir støtte og et lett, behagelig trykk på føttene og bena.

Mange bruker kompresjonssokker fordi de synes det gir en behagelig følelse og fjerner den ubehagelige følelsen av ømme ben og slitne føtter. De fleste som bruker kompresjonsstrømper er de som har problemer med åreknuter, har hovne ben eller føtter, trette ben eller føtter. Eller de som trenger økt sirkulasjon i underbena, på grunn av for eksempel blodpropp, ødem eller åreknuter.

Men kompresjonssokker er også bra for deg hvis du er gravid, eller hvis du har en jobb der du har mye belastning på bein og føtter. Du kan også bruke kompresjonssokker når du flyr eller andre turer når du setter deg mye ned. Da det reduserer risikoen for å lide av blodpropp samtidig som det motvirker slitne, hovne og tunge ben som lett oppstår på lengre reiser. Årsaken til at kompresjonssokker gjør beina mer våkne, er at sokkene øker blodsirkulasjonen. Kompresjonsstrømpenes gradueringsstøtte øker blodsirkulasjonen i bena, noe som stimulerer bena og motvirker hovne ben

Kompresjonsstrømper har også blitt et populært klesplagg blant idrettsutøvere. Sokkene fungerer perfekt under fysisk aktivitet ettersom de passer bedre på føttene, noe som betyr at du unngår både skrubbsår og blemmer. Kompresjonssokkene reduserer også muskelvibrasjoner, gir raskere restitusjon og støtte for hele musklene i beina.

Kompresjonssokkene er tilgjengelige i flere forskjellige farger og mønstre. Det er de som er fullfargede som gir et mer stilig utseende eller for deg som foretrekker noe litt mer fargerikt og detaljert, det er kompresjonssokker i flere forskjellige farger og nydelige mønstre.

KOMPRESSJONSSOCKER ULIKE KLASSER

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

I vårt sortiment finner du støttesokker i mild kompresjon, i klasse 1 og i klasse 2. Ettersom støttesokker i kompresjonsklasse 2 har en høyere og sterkere kompresjon, anbefaler vi at du konsulterer legen din før du bruker kompresjonssokker i klasse 2. Støttesokker i høyere klasse enn 2 bør alltid bestilles spesielt i helsevesenet og skal bare brukes hvis legen har anbefalt det. Velg riktig størrelse på kompresjonsstrømper.

Alle støttesokker har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene. Når du velger størrelsen på støttesokker, i tillegg til din skostørrelse, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er like bredt

30 produkter

30 produkter

Du har sett 30 av 30 produkter

Vanlige spørsmål