• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Flystrømper

Flystrømper passer perfekt for langvarige reiser og flyreiser. Med strømpenes kompresjon så minsker risken for å drabbes av blodpropp da strømpenes øker blodsirkulasjonen å motvirker trøtte, hovne og tunge ben som lett oppstår ved lange reiser. Støttestrømpenes graderte støtte bidrar til at blodsirkulasjonen i benen stimuleres og motvirker samtidig hovne ben. Reisestrømper har også blitt populære takk være at de motvirker oppkomsten til åreknuter.

Anledningen til støttestrømpenes positive virkning er at deres kompresjon skaper et bedre velvære for dine ben og føtter. Samtidig som de har en positiv innvirkning på din helse. Når man gjør lange reiser, eksempelvis flyreiser eller lengre bilreiser så sitter du stille under en lengre periode. Dette bidrar til at du ikke rør seg like mye og blodsirkulasjonen i benen og føttene blir dårligere. 

 

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRUMPER

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Støttestrømper med mild kompresjon kan brukes av alle, for deg som trenger å øke blodsirkulasjonen og motvirke hovne, såre og slitne føtter og ben. Eller for deg som er gravid, stillesittende eller for de som går og står mye på jobben.

VELG RIKTIG STØRRELSE AV STØTTESTRUMPER

Alle støttestrømper har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt , det er tre målinger du trenger for å få de riktige målene på støttesokkene.

Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til skostørrelsen, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.

70 produkter

70 produkter

Du har sett 36 av 70 produkter