Støttestrømper for gravide hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp på julegaver frem til 2021-01-15
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (88)1 2 3 ... 22 Siste 100 per side

For gravide

Støttestrømper for gravide kan brukes som forebyggende for å unnvike at benen hovner opp eller for å minske risken å bli rammet av åreknuter senere i livet. Her kan du se ulike støttestrømper som passer perfekt for deg som er gravid. Det finns også støttestrømpebukser som har ekstra plass for den gravide magen. Under graviditeten kan dine ben bli hovne, trøtte eller du kan få åreknuter. Gjennom å bruke støttestrømper eller kompresjonsstrømper kan du lindre disse besvær.

I begynnelsen av din graviditet kan du bruke vanlige støttestrømper, men i takt med at magen begynner å vokse bør du bytte til støttestrømper som er avsett for gravide. Eksempel støttestrømper for gravide har en reim som kan tilpasses etter den voksende magen.

Mange synes at det kan være vanskelig å forstå hvordan man skal måle for å få rett størrelse på sin støttestrømpe. For å orden på hvilken størrelse du skal ha skal du måle omkring den smaleste delen på ankeln og den bredeste delen på leggen. Ettersom dine ben kan hovne under dagen får du best resultat om du måler på morgenen.