• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

For gravide

Støttestrømper for gravide kan brukes som forebyggende for å unnvike at benen hovner opp eller for å minske risken å bli rammet av åreknuter senere i livet. Her kan du se ulike støttestrømper som passer perfekt for deg som er gravid. Det finns også støttestrømpebukser som har ekstra plass for den gravide magen. Under graviditeten kan dine ben bli hovne, trøtte eller du kan få åreknuter. Gjennom å bruke støttestrømper eller kompresjonsstrømper kan du lindre disse besvær.

I begynnelsen av din graviditet kan du bruke vanlige støttestrømper, men i takt med at magen begynner å vokse bør du bytte til støttestrømper som er avsett for gravide. Eksempel støttestrømper for gravide har en reim som kan tilpasses etter den voksende magen.

Mange synes at det kan være vanskelig å forstå hvordan man skal måle for å få rett størrelse på sin støttestrømpe. For å orden på hvilken størrelse du skal ha skal du måle omkring den smaleste delen på ankeln og den bredeste delen på leggen. Ettersom dine ben kan hovne under dagen får du best resultat om du måler på morgenen. 

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Velg riktig størrelse på støttestrømper 

Alle støttesokker har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene. Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til din skostørrelse, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.

71 produkter

71 produkter

Du har sett 71 av 71 produkter

Vanlige spørsmål