• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Støttestrømper med flate sømmer

Her finner du støttestrømper som er designet med flate sømmer eller myke tåsømmer og passer for de som trenger myke sokker med kompresjon.

Det finnes mange forskjellige støttestrømper, men stadig flere støttestrømper lages med ekstra flate eller myke sømmer. De passer deg som ikke vil eller kan ha vanskelige sømmer ved tærne. Flate sømmer enn en form for syteknikk som gir sokkene en jevn og glatt overflate. Som minimerer synlige sømmer og gjør støttesokkene så behagelige som mulig for deg som bruker dem.

Sokker med kompresjon med flate sømmer er utformet akkurat som “vanlige støttestrømper” og gir både støtte og hjelp til ben og føtter. Men er litt penere for deg med følsomme føtter og ønsker en behagelig passform uten irritasjon eller gnidning i tærne.

De er også designet for å passe deg med åreknuter, er gravid, står og går mye, tar lange flyturer eller sitter ned i lange perioder. Støttesokker, uansett hvordan de er utformet, er en effektiv måte å forhindre hovne og slitne føtter på. Men kan brukes av alle uavhengig av livsstil eller livssituasjon.


Hvilke støttestrømper passer for meg?
Uansett design og konstruksjon av støttestrømper er fordelene med å bruke støttesokker mange. De gir blant annet støtte til muskler og sener i bena, de bidrar til å forebygge skader samtidig som de forbedrer blodsirkulasjonen.

Støttesokkene er designet med en spesiell teknologi som gir en jevn kompresjon som starter ved hælen, går langs bena og avtar ved leggen. Dette bidrar til økt blodgjennomstrømning, redusert tretthet og forhindrer hovne ben og føtter. De er nyttige og praktiske produkter for deg som bruker mye tid på beina gjennom dagen.

Hvis du leter etter en enkel og effektiv løsning for å forbedre dine bein- og fotrelaterte helseproblemer, bør du definitivt vurdere å bruke støttestrømper eller støttestrømper med flate sømmer.

 

32 produkter

32 produkter

Du har sett 32 av 32 produkter