Støttestrømper i bambu hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (23)1 2 3 ... 6 Siste 100 per side

Støttestrømper i bambu

Støttestrømper i bambu er behagelige støttestrømper som er myke takk være deres material som er mer elastisk en andra tekstiler. Støttestrømper i bambu har blitt populære både som støttestrømpe å ha hjemme, fritiden eller på jobben. Anledningen er bambus spesifike egenskaper som gir føttene et bra klimat å være i, bidrar til bedre helse og til å behandle og lindre ulike fotproblem. Samtidig som støttestrømpene minimerer følsen av ømmende, trøtte, hovne ben og føtter.

Støttestrømper i bambu er nemlig fuktabsorberende og har en antibakteriell funksjon som holder dine føtter friske ettersom bambumaterialet gjør at føttene holder sig tørre og motvirker svett. Støttrestrømpene er også antibakterielle hvilket gjør at de tar død på mange bakterier og motvirker soppdannelse.

Mange foretrekker også støttestrømper i bambu ettersom de generelt er noe lettere å ta på seg i sammenligning med vanlige støttestrømper i eksempel bomull eller syntetisk material.

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Velg riktig størrelse på støttestrømper 

Alle støttesokker har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene. Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til din skostørrelse, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.

-->