• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Støttestrømper i bambu

Bamboo støttestrømper komfortable støttestrømper i mykere, takket være materialet som er mer smidig enn andre tekstiler. Bambus viskose støttestrømper har blitt populære, både som støttestrømpe å ha på seg hjemme, på fritiden eller på jobb. Årsaken er de spesifikke egenskapene til bambus viskose som gir føttene et godt klima å være i, bidrar til bedre helse og bidrar til å lindre ulike fotproblemer. Samtidig minimerer støttesokkene følelsen av såre, slitne, hovne ben og føtter.

Støttesokkene er perfekte for sommer, vår og alle de varme dagene i året, da støttesokkene er designet i bambus. Bambus viskose har naturlige, fuktabsorberende egenskaper som bidrar til å gi et sunnere og friskere klima til føttene.

Bambuviskos er et ekstra mykt, glatt og smidig materiale som gir komfort til føttene og en god følelse hele dagen. Materialet i støttesokkene består av glatte og runde fibre som er milde på føttenes hud - så derfor passer sokkene deg også som har problemer med følsomme føtter eller har sensitiv hud.

Hva er fordelene med støttestrømper i bambu ?

Det er flere forskjellige fordeler med å bruke støttestrømper laget av bambus viskose:

- Mykt og glatt materiale som gir en nydelig og myk følelse på bena og føttene
- Fuktabsorberende egenskaper og naturlige hurtigtørkende egenskaper
- Gir et kjølig og behagelig klima til bena og føttene
- Motvirker fotsvette og stinkende føtter
- Kompresjonsteknologi som øker blodsirkulasjonen og motvirker ulike fotproblemer som:

- Ømme føtter
- Trøtte føtter
- Hovne ben
- Hovne føtter 
- Åreknuter

Hvilke bambusstøttestrømper er best?
Det kan være vanskelig å vite hvilke støttestrømper som er best for deg og dine behov. I denne kategorien vil du se støttestrømper i klasse 1 og i klasse 2 og i forskjellige lengder, både som klassiske knelange støttestrømper og som ankelstøtte sokker. Men hvis du vil se våre bestselgende støttestrømper i bambu, kan du klikke her.

Bambus støttestrømper for gravide kvinner
Bamboo støttestrømper har blitt populært blant gravide kvinner. Årsaken er støttestrømper i bambu er mykere enn andre støttestrømper, noe som gjør dem lettere å ta av og ta på seg - noe som kan være ekstra vanskelig når du er gravid. Men det er også takket være det faktum at støttesokkene bidrar til å gi et kjøligere klima for føttene og bena. Som igjen motvirker fotsvette, svette ben og stinkende føtter. Derfor har bambusstøttestrømper blitt populære blant de som er gravide.