Hudfargede støttestrømper hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (7)1 2 Siste 100 per side

Hudfargede

Hudfargede støttestrømper er støttestrømper i ulike beige og brune toner for deg som vil ha en støttestrømpe i hudfarget nyanse. De hudfargede støttestrømpene finns i flere ulike materialer og utførelser. Støttestrømpene er vakre, tynne, elegante og gir en eksklusiv følse.

Hudfargede støttestrømper er perfekt for varme dager eller andre tilfeller når det er for varmt for å bruke vanlige støttestrømper i eksempel bomull. Hudfargede støttestrømper har blitt et populært plagg for de som vil ha en mer diskre støttestrømpe som ikke syns og helt enkelt ser ut som vanlige strømpebukser eller stay-ups.

I vårt sortiment finner du hudfargede støttestrømper som du kan ha på jobben, hverdagen eller for festligere anledninger. Støttestrømpene finns både som klassiske knelange støttestrømper, støttestrømpebukser og som stay-ups. I sortimentet finner du hudfargede støttestrømper i ulike hudtoner fra flere velkjente varemerker som Mabs, Bauerferind og Funq Wear.

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Velg riktig størrelse på støttestrømper 

Alle støttesokker har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene. Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til din skostørrelse, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.

-->