• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 500kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Hælspore

Her finner du sandaler designet for de som har problemer med hælsporer, plantar fasciitt, Haglunds hæl, hælsmerter og såre hæler.

Hælsmerter er noe vi alle lider av, og smerte i hælen kan skyldes flere forskjellige ting. Hælsmerter og ubehag i hælene kan oppstå på grunn av at du har gått og stått mye, eller fordi du har lagt hælene under mye belastning eller anstrengt hælene feil. Men hælsmerter kan også skyldes hælspor, betennelse i slimsekkene, trampet hælpute,strekkmerker i akillessenen, Haglunds sykdom,stressfakturering eller servering av skade.  HER finner du flere produkter designet for å lindre ubehag forbundet med hælsmerter. 

Hælspore Sandal

Hælsporsandaler er akkurat som det høres ut, sandaler for hælspor. Men sandalene har også blitt populære blant de som går og står mye. Eller hos de som har problemer med slitne, såre føtter. Årsaken til at sandalene har blitt populære er fordi de er anatomisk eller ergonomisk utført. Noe som betyr at de gir sandalene komfort, lettelse og et mer komfortabelt skritt. Samtidig som hælsporene lindrer hælen, noe som lindrer både smerte og ubehag.

Hvordan fungerer Hælspore Sandal i hælsmerter?

Hælsporesandalene er designet for å gi både lindring og komfort. Sandalene er designet for å gi støtdemping til hælen, noe som gir en mykere base å gå og stå på. Samtidig lindrer det hælen.

Sandalene er designet med en ekstra gelpute i hælen som bidrar til å lindre hælene mens du absorberer støtene som hælen blir utsatt for når vi går og står. Noe som minimerer belastningen på hælene, gir komfort og lindrer smerten.

Hælsporene er også designet med en skoldet hæl, eller en hæl som er anatomisk designet. Noe som bidrar til å stabilisere hælen og samtidig sentrerer hælen under belastning.

Ved å bidra til å lindre smerte og ubehag minimerer sandalene risikoen for ytterligere ulempe. Når du har smerter i hælene, er det normalt å justere gangen og hvordan du står, for å minimere smerten. Men det kan skape ekstra ulemper som feiljustering i føtter, knær, hofter og rygg. Derfor er det viktig at hvis du har problemer med hælsmerter som du prøver å behandle det så tidlig som mulig.

Du kan bruke Hælspore sandalen dalene både for hver dag, hjemme eller på jobb og sandaler er tilgjengelig i flere forskjellige modeller, med forskjellige avlesninger og materialer - avhengig av hva du foretrekker og trenger.

Du kan også bruke sandaler til hælsporer hvis du tidligere har hatt problemer med hælsmerter. Sandalenes anatomiske struktur og teknologi med demping i hælen gir føttene de beste forholdene og minimerer risikoen for at du lider av hælproblemer igjen.