• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Sandaler med lukket tå

Funksjonelle sandaler med lukket tå er et utmerket valg for de som ønsker en komfortabel og praktisk sandal til for eksempel friluftsaktiviteter og fotturer, men også til hverdags eller på jobb dersom du trenger ventilert komfort som likevel gir litt beskyttelse over tærne.

På naturvandringen kan sandaler med dekket tå beskytte føttene dine mot steiner, greiner, røtter eller andre ting du kan støte på under turen, samtidig som de gir deg et luftig klima med sitt ventilerte design.

I tillegg til sin beskyttende funksjon gir våre sandaler med hel tå også god og behagelig støtte til føttene med anatomiske fotsenger, mange med en støtdempende komfort som gjør at de passer for deg som står, går og er mye på farten. i hverdagslivet. Like perfekt på jobb som hjemme i hagen eller på sommer- og fotturer.

Sandaler med delvis dekket eller hel tå har ofte flere justerbare stropper både over foten og rundt hælen, for å gi deg gode justeringsmuligheter og en optimal individuell passform. Dette betyr at sandalene vil sitte godt og stabilt på foten og bidra til å gjøre steget ditt jevnt og avslappet. De er behagelige å ha på i lengre perioder og den anatomiske utformingen gir en jevnere trykkfordeling og reduserer belastningen og reduserer risikoen for å lide av tretthet i føttene.

9 produkter

9 produkter

Du har sett 9 av 9 produkter