• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Arbeidssandaler

Arbeidssandaler er sandaler som er skapt for å gi dine føtter komfort og støtte under lange arbeidsdager hvor man går og står lenge. Du jobber kanskje innen omsorg, eller skole, og vet eksakt hvor viktig det er å ha gode arbeidssko.

Arbeidssandaler skal være komfortable, samtidig som de gir dine føtter et godt underlag. Hos oss Myfeet.no finner du sandaler med ergonomisk fotseng som gir dine føtter komfort, støtte og støtdempning. Vårt sortiment av sandaler passer til deg som bruker sandaler i arbeidet og ønsker å gå riktig, samt slippe trøtte, verkende og ømme føtter.

Hos oss finner du arbeidssandaler i flere forskjellige modeller og fantastiske farger fra merker som Birkenstock, Scholl og Embla. Vårt sortiment er laget for å finne noe som passer for alle, uansett smak og stil.

Arbeidssandaler er tilgjengelige i flere forskjellige segmenter og vårt utvalg består av arbeidssandaler med en smalere siste som er perfekt for deg som har en smal fot og trenger en smalere passform. Men arbeidssandaler er tilgjengelige for deg som har en bred fot og trenger en bredere passform. Men det finnes også sandaler med hælstropper som er bra for deg som ønsker en åpen sko med ekstra stabilitet og bedre passform.

For deg som foretrekker å jobbe i sandaler med åpen hæl, tilbyr vårt sortiment også sandaler uten hælrem eller kåpe. Arbeidssandalen hjelper deg med å spre tærne, samtidig som du får bedre balanse og komfort.

186 produkter

186 produkter

Du har sett 36 av 186 produkter