• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Ergonomiske sandaler

Her finner du ergonomiske og ortopediske sandaler som gir føttene dine riktige forutsetninger.

Alle sandaler i denne kategorien er nøye utvalgt av vår fysioterapeut, og alle modeller har enten en ergonomisk eller ortopedisk såle. Dette betyr at sandalene er spesifikt utformet for å gi føttene dine komfort, støtte, avlastning og en mer behagelig gange. Men det finnes også modeller som er tilpasset for å lindre plager og smerter i forbindelse med ulike fotproblemer. I denne kategorien kan du bruke filtrene for å finne de sandalene du leter etter.

Hvorfor velge ergonomiske eller ortopediske sandaler?

Å velge sandaler som er designet med føttene dine i tankene, har flere fordeler. I tillegg til å gi føttene dine komfort, hjelper sandalene også hele kroppen, siden sålene i sandalene motvirker feilbelastninger, skaper en bedre kroppsholdning og gir føttene en ideell base å gå og stå på. Men det er flere grunner til å bruke fotvennlige sandaler:

  • Komfort: Ergonomiske sandaler er nøye utformet for å gi føttene dine komfort og en behagelig base å gå og stå på. Derfor har mange modeller en støtdempende såle eller en myk innersåle som reduserer trykket på føttene dine og gir en behagelig, avlastende følelse.
  • Støtte: Sandalene har en ergonomisk eller ortopedisk såle, noe som betyr at de har en anatomisk utforming for å gi føttene dine den støtten de trenger. For eksempel kan en sandal ha svangstøtte, noe som betyr at sandalene støtter og avlaster svangen. Ved å gi føttene riktig støtte, avlaster det føttene og lindrer samtidig problemer som fotsmerte og ømme, trøtte føtter.

______

Forskjellen mellom ergonomiske og ortopediske sandaler

Siden sandaler blir kalt ergonomiske eller ortopediske, lurer du kanskje på hva forskjellen er? Man kan si at det er to forskjellige typer sandaler - selv om de ser like ut i utseende og har lignende design. Men sandalene har ulike fokuspunkter og formål:

Ergonomiske sandaler: Er primært designet for å gi føttene komfort og samtidig forebygge fotproblemer. Derfor har disse typene sandaler ofte en anatomisk såle som er designet med tanke på fotens naturlige form og bevegelse. De inkluderer også funksjoner som støtdemping, myke såler og en romslig passform som gir føttene dine den plassen de trenger.

Ortopediske sandaler: Er generelt utformet for å lindre og behandle ulike fotproblemer som overpronasjon, underpronasjon, hælspore og belastningsproblemer knyttet til føttene. Derfor er det vanlig at ortopediske sandaler har en utskiftbar såle, slik at du kan bruke dine egne spesialdesignede såler i sandalene.

Så, kort sagt, kan man si at ergonomiske og ortopediske sandaler er spesielt designet for å gi føttene dine de beste forutsetningene og dermed øke komforten for hele kroppen. Derfor passer denne typen sandal for deg som for eksempel har problemer med: hælspore, hælsmerter, fotsmerte, ømme, trøtte føtter, nedsatt mobilitet, overpronasjon eller underpronasjon.

Hvis du trenger hjelp med å velge sandal, kan du kontakte vår kundeservice, vi hjelper deg gjerne.

 

176 produkter

176 produkter

Du har sett 36 av 176 produkter