• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 500kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Herresandaler

Herresandaler er perfekte for sommeren men også som innesko og arbeidssko. Herresandaler skal være behagelige for dine føtter. Hos oss på Myfeet.no finner du sandaler med ergonomiske såler som gir dine føtter komfort, støtte og dempning. Vårt sortiment av sandaler er ideellt for deg som bruker sandaler på jobben og vil gå lett og rett hele dagen. Hos oss finner du sandaler i flere ulike modeller fra varemerker som Birkenstock, Embla, Earth Spirit och mange flere. Uansett hvilket behov du har så har vi noe som passer for deg.

Mange forbinder sandaler med sommer og sol. Varmt vær krever åpenbart sko som lar føttene puste. Det er ikke rart at sandaler har blitt så populære ettersom de gir en enorm følelse av frihet, er komfortable og også har blitt en het trend i moteverdenen gjennom årene. Sandalene du bare kan bruke en gang i blant, er nå tilgjengelige for alle anledninger. Enten du skal tilbringe en dag på stranden, spise på en utendørs restaurant på en varm sommerkveld eller gå på en hyggelig sommerfest, er det en sandal for alle anledninger. Men sandalen passer også perfekt som en komfortabel innendørs- og arbeidssko året rundt. Sandaler er en perfekt arbeidssko for deg som jobber i for eksempel skole, omsorg og pleie. Men mange har også sett fordelene med å ha en sandal å bruke hjemme, for eksempel en behagelig innersko.

Tidligere har du måttet velge mellom en estetisk tiltalende sandal og en behagelig sandal. Men den tiden er over, i dag trenger du ikke ha problemer med føttene for å kjøpe sandaler som lindrer, har god støtdemping og lar deg gå mer komfortabelt og bedre. Takket være det faktum at flere og flere produsenter har begynt å innlemme design i produksjonen av sine komfortable sko, har de blitt trendy og fasjonable. Noe som gjør sandalen egnet for både jobb, fest og hverdag. Flere og flere mennesker har begynt å legge merke til fordelene ved å kjøpe fot-rette sko, og flere og flere mennesker har begynt å bruke komfortable sko og sandaler for forebyggende formål. For å unngå ulike fotproblemer og minimere risikoen for smerter i knær, rygg og hofter. Å kjøpe rettreine sandaler betyr ikke bare å gi komfort til føttene, det betyr å investere i deg selv og helsen din.

Sandaler er tilgjengelige i tusen forskjellige varianter, men sandalene vi tilbyr har alle en ting til felles: de er rette ben. Slik at du kan gå rett og gå komfortabelt hele året. De siste årene har trendene for sandaler kommet og gått, den ene sesongen skal det være klare pastellfarger og den andre skal det være diskrete mønstre. Uansett hvilke trender som gjelder, finner du de siste nyhetene i fotrette sandaler hos oss. Vårt utvalg er tilgjengelig for hele familien, vi har damesandaler, herresandaler og barnesandaler i komfortable design fra flere forskjellige merker.

Sandaler er tilgjengelige i flere forskjellige segmenter og sortimentet vårt består av sandaler med både brede og smale såler i tillegg til det vanlige sortimentet. Men det finnes også sandaler med hælstropper som er bra for deg som ønsker en åpen sko med ekstra stabilitet og bedre passform. For deg som foretrekker å bruke sandaler med åpen hæl, tilbyr vårt sortiment også sandaler uten hælrem eller kåpe.

Det er også sandaler som er laget for å hjelpe deg med å lindre og ulike fotproblemer. For eksempel har Embla designet forskjellige sandaler som har elastiske deler på innsiden og utsiden, som passer for deg som har hallux valgus. Hallux valgus er ikke nødvendigvis smertefullt, men ettersom skjevheten endrer fotens form, kan det være vanskelig å finne sko med god passform, og smerter kan dermed oppstå når du bruker ubehagelige eller trange sko. Derfor er det viktig å ha brede og solide sko som har god plass til foten.