• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Herresandaler

Herresandaler som er komfortable og passer like godt ute som inne finner du hos oss. Med eller uten hælstropp, sandaler som er stilige samtidig som de er tro mot føttene dine. Det er ekstra deilig å bruke sandaler når det er varmt, men som innesko passer sandalen perfekt hele året. Hos oss finner du sandaler til alle anledninger og de har det til felles at de er behagelige og fine å gå og stå i.

Du finner klassiske sandaler med to eller tre stropper her. Anatomisk fotseng med buet fotstøtte, cupped hæl og tågrep gjør steget ditt mer avslappet og forhindrer tretthet.

Sandaler med bredere lest og litt ekstra plass er tilgjengelig her. Noen modeller har også uttagbar såle og ekstra lange stropper som kan klippes for å få riktig størrelse.

Ønsker du sandaler med myk fotseng finner du dem her, både med og uten hælstropp.

Sandaler for menn

Sandaler som sitter komfortabelt på foten og gir god støtte reduserer tretthet i både ben og føtter. Overdel i skinn eller semsket skinn, med eller uten hælstropp, god støtdemping og komfortabel fotseng.

Skinnsandaler for menn

Her finner du våre herresandaler i skinn. Komfortabel, stilig og autentisk.

Tursandaler for menn

Solide sandaler for tur som har en hælreim for å holde dem godt på foten, en yttersåle med godt grep og en fotseng som gir god støtte og støtdemping.

37 produkter

37 produkter

Du har sett 36 av 37 produkter