Walking Bamboo hos Myfeet

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva

Walking Bamboo

Her finner du Walking Bamboo, komfortable og myke sokker i høykvalitets naturmateriale laget av bambus.

- Bambussokker
- Myke sokker
– Sokker som puster og hjelper mot fotsvetten
- Sokker for sensitive føtter
- Ballerinasokker
- Joggesko
- Økologiske sokker


Walking Bamboos bambussokker laves helt økologisk, uten gjødsel eller sprøytemidler. I produksjonen brukes kun regnvann og ingen vanning.

Bambussokkene dyrkes i åssideplantasjer som er sertifisert av FSC, Forest Stewardship Council. De fremmer ansvarlig bruk av verdens skoger. De bruker heller ikke dyrkbar mark.

Sokkenes materialer er miljøvennlige, dyrket helt økologisk og er 100 % biologisk nedbrytbare. Takket være sokkenes materiale holder sokkene føttene friske og gir en kjøligere, friskere følelse til føttene. Sokkenes materiale, bambus, gjør at sokkene passer perfekt for mer sensitive føtter fordi bambus har rune, glatte fibre som er ekstra snille mot huden.

Materialet på sokkene er også luksuriøst, mykt og fleksibelt.

Derfor passer Walking Bamboo sokker for deg som har problemer med sensitive føtter, fotsvette eller for deg som rett og slett ønsker sokker som også er et godt miljøvalg. Walking Bamboo har sokker til både barn, dame og herre. Her er sokker som kan brukes i joggesko og sportssko, eller til ballerinasko der du ikke ønsker at sokkene skal være synlige.

-->