Rollingsoft sko og sandaler hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (11)1 2 3 Siste 100 per side

Rollingsoft

Her finner du Rollingsoft sko og sandaler som kombinerer fordelene med en rullesåle og fleksibel såledesign, som gir en uforlignelig følelse. Rollingsoft er et merke, en teknologi og en filosofi som ønsker å jobbe for komfortable sko.


Fordeler med Rollingsoft:

- Rullsåle for en naturlig bevegelse fremover
- Tilpasset egne innlegg, uttagbar innersåle
- Innebygd demping i sålen


Rollingsoft er behagelige sko som har innebygget demping i hælen og den lett avrundede sålen gir deg en avlastende gangart og en naturlig bevegelse fremover når du går. Med rullesålen avlastes hofter og rygg ved å dempe støtene. Rollingsoft sko har også innebygget stabilisator for å gi stabile sko og en stabil følelse. Stabilisatoren er plassert under foten av skoene og gir god støtte til føttene.

Sålen har flere lag og takket være det unike designet og kombinasjonen av utvalgte materialer er skoene lette. Rollingsoft sko og sandaler er tilgjengelig for både menn og kvinner. Noen modeller – Rollingsoft Velcro– har borrelås i stedet for snøring som gjør dem enkle å komme inn og ut av.


Rollingsoft sko og sandaler har en uttagbar fotseng Optifit, som er ideell om du for eksempel trenger mer plass til dine egne innleggssåler. Skoene er tilpasset egne innleggssåler og har den vridningsstivheten som kreves i sålen. Fotsengen har innebygd og behagelig demping som gir avlastning til føttene. Rollingsoft er innovative og komfortable sko for sunne føtter, fordelene med en rullesåle kombinert med en myk og fleksibel såle gir en unik følelse på turen samtidig som skoene føles elegante og sporty.

-->