Mephisto hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (30)1 2 3 ... 8 Siste 100 per side

Mephisto

Her finner du Mephisto sko som gir føttene dine komfort.

Mephisto ble startet i 1965 av Martin Michaeli og Martin hadde visjonen om å lage verdens mest komfortable sko og det er en visjon som lever videre i merket også i dag – og som leder produksjonen.

- Komfortable sko
- Myk og dempende fotseng
– Designet for deg som vil gå pent og komfortabelt
– Designet for deg som lett lider av såre og slitne føtter
- Produsert i Frankrike, med materialer og håndverk av høy kvalitet

Mephistos fabrikk og hovedkontor ligger i Frankrike, i byen Sarrebourg og i produksjon, alt gjøres for å sikre en produksjon av høy kvalitet. Alle Mephisto-sko er produsert med nøye utvalgte materialer og mange av modellene produseres for hånd på fabrikken – alt for å gi føttene dine best mulig komfort.

Alt skinn som brukes i produksjonen er plukket for hånd og hver Mephisto-sko har en unik teknologi. Teknologien som finnes i skoene er Mephistos unike Soft-Air-teknologi som effektivt absorberer støtene føttene utsettes for, noe som gir behagelig demping til føttene og samtidig bidrar til et mer behagelig steg. På denne måten har Mephisto klart å designe sko og sandaler som er komfortable, men som samtidig ikke går på akkord med stil eller design.

I 1975 ble Mephisto et verdenskjent merke, takket være sine komfortable sko som ble populære å bruke på gåturen, under trening og under fotturer. Siden den gang har Mephisto utvidet sortimentet ditt og har alt fra vakre sandaler til fotrette gåsko – og i dag selges Mephisto i over 70 land.

-->