Joya hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (36)1 2 3 ... 9 Siste 100 per side

Joya

Joya sko er skoene som har blitt kjent som ”å ha det bra” sko og startet i Sveits av to innovative entreprenører. Joya sko er en ny standard innen komfort i kombinasjonen med helse og velvære. I dag er Joya kjent over hele verden for å gi dine føtter en myk og en unik følelse. Varemerket kombinerer modernt utseende med behagelig design der hver sko er designet med ulike teknikker for å møte behov til ulike kunder.

- Sko med myk demping
- Sko for rygg- og leddproblemer
- Sko for såre og slitne føtter
- Naturlig gange og forbedret holdning
- Tursko
- Arbeidssko

Med skokategorien "EMOTION": Den myk-elastiske Joya-sålen absorberer hvert slag og støtter dermed effektivt avlastningen av rygg og ledd. Resultatet: en unik gåkomfort. Perfekt for folk som ønsker å skjemme bort seg selv og føttene sine med en unik myk turfølelse.

Indikert med følgende symbol:

Med skokategorien "MOTION": Joya har utviklet skokategorien "MOTION" for å muliggjøre aktiv gange. Den myke såleteknikken har en muskelaktiverende avrundet såle/mellomfotrull - den såkalte "Activator".

Det geniale systemet støtter den naturlige bevegelsessekvensen og bidrar til automatisk å innta en mer aktiv holdning. Passer for alle som fokuserer på sin fysiske tilstand.

Indikert med følgende symbol:

Joya er også sertifisert og anbefalt av AGR, "Aktion Gesunder Rücken" som fremmer menneskers helse og lindrer smerter og ubehag forbundet med ryggsmerter. Derfor har Joyas sko blitt populære blant de som har vondt i ryggen, men også de som har fotproblemer som fotsmerter og utmattelsessyndrom i føttene.

-->