Fitflop Sandaler hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (13)1 2 3 4 Siste 100 per side

Fitflop

Fitflop sandaler

Fitflop sandaler er eksklusive og behagelige sko. Fitflop sandaler og fitflops har en lekker design med behagelig og ergonomisk fotsåle. De produserer alle sine sandaler med Microwobbleboard-teknologi som gir deg optimal støtdemping og behagelig komfort samt en jevnere trykkfordeling. Gjennom at umiddelbart øke kontakten mellom fot og såle slipper du overbelastning i forfot og hæl.

Fitflops visjon er å designe sko som er innovative og gir føttene mer frihet. Med dette i tankene skaper Fitflop komfortable sko som er en unik blanding av forskjellige trender og stiler. Designet skal skape det lille ekstra i hverdagen og samtidig bidra til en mer behagelig, aktiv og morsom hverdag.

Fitflop er perfekt for alle sommerdager. Fitflop gir deg muligheten til å la føttene puste, noe som er et must under alle de varme sommerdagene. Avhengig av hvilken stil og smak du har, har Fitflop noe for din personlighet. Derfor er noen sandaler stilige, enkle og passer til de fleste anledninger. Mens andre fitflops er mer dekorative og festlige, perfekte for alle sommerfester.