Birkenstock Sandaler hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (80)1 2 3 ... 20 Siste 100 per side

Birkenstock

Her finner du Birkenstock-sandaler, sko og tøfler som er anatomisk utformet med støtte for fotbuen. Birkenstock sandaler er tradisjonelle og fotrette sko som gir deg optimal komfort hele dagen.

- Anatomisk konstruerte sandaler
- Anatomisk konstruerte sko
- Sko med avtagbar korkfotseng
- Sandaler med korkfotseng
- Ankelstøtte
- Sandaler og sko er tilgjengelig i 2 lester, Narrow Fit = smalere, og Regular Fit = normal

Birkenstocks skosortiment består av sandaler, sko og tøfler. Alle sko har en anatomisk struktur som gir alle hulrom i foten støtte, noe som gir kroppen den rette avlastningen. Den anatomiske strukturen gjør også at hele kroppsvekten din er jevnt fordelt under hele fotens overflate. Alle Birkenstock sandaler og tøfler er laget av ren naturkork og har en EVA (etylvinylacetat) yttersåle som er slitesterk, lett og fleksibel. Et par sko fra Birkenstock er perfekt for deg som går og står mye om dagen, da de gir føttene høy komfort.

Birkenstock sandaler finnes i to bredder, både smale og normale. Birkenstock Narrow Fit og Birkenstock Regular Fit. Narrow Fit passer normalen til den litt smalere foten, og trenger du mer bredde velger du Birkenstock Regular.

Birkenstock ble startet i 1744 da Johann Adam Birkenstock overtok en gammel skomaker. I 1896 ble det bemerket at Konrad Birkenstock, som da eide to store skobutikker med ortopediske tjenester i Tyskland, reiste rundt og foreleste om sine revolusjonerende ideer om ortopedi og anatomi. Konrad mente at foten skulle bevege seg på «riktig måte» og ikke festes med metallinnlegg, som var vanlig på sko på den tiden. Den første Birkenstock-sandalen ble produsert i 1964 og det var med den merket etablerte seg på verdensmarkedet. Siden den gang har utviklingen innen sko og dens anatomi tatt store steg fremover og i dag består Birkenstock av flere merker: Birkenstock sko, Birkenstock professional, Birki's og Papillio. Alle sko produseres i våre egne fabrikker i Tyskland.

Konrads revolusjonerende teorier innen anatomi lever fortsatt i merket i dag, da det er nettopp fotsengen til skoene som gjør Birkenstocks sko unike. Der den grunnleggende filosofien bak hver Birkenstock-generasjon fortsatt lever videre i selskapet. Der de bruker naturen som veileder for å fremme og bevare fotens naturlige rolle. Korken til sandalene kommer fra trærne, limet brukes med omhu og respekt for dyr og natur. For å beskytte miljøet så mye som mulig.

 

-->