• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Sandaler med hælreim

Sandaler med hælrem gir deg bedre stabilitet og passer for de som ønsker at sandalene skal sitte godt på foten. Passer spesielt godt hvis du skal gå lange avstander i variert terreng eller bruke sandaler på jobben der du går og står hele dagen. Justerbare stropper gjør sandalene ekstra fleksible og garanterer best passform. Her finner du en rekke modeller med hælrem og noen har også hælkappe for ekstra stabilitet. Sandaler med lange stropper passer deg som trenger litt mer plass i sandalene, kanskje du har hovne føtter og har problemer med å finne sandaler som passer, da kan vi hjelpe deg. Sandaler med uttakbare fotsenger finnes også, slik at du kan sette i dine egne såler om du vil.

Komfortable sandaler med hælstropp
Vakre sandaler som er lette og fleksible med en myk fotseng i memory foam som gir god støtte og avlastning, du finner dem her.


Sandaler med hælrem av høyeste kvalitet
Minfot sandaler Kattvik er sandaler med hælrem som er solide og stabile, av høyeste kvalitet. Fotseng som er anatomisk utformet og er avtagbar slik at du kan legge inn dine egne innlegg om du vil. Fotsengen er myk med en lett støtte forfotstøtte. Polstrede stropper og den myke fotsengen gjør sandalene egnet for de med flate føtter. Du finner sandalene her.