vita-skosnören-reflective-springyard.jpg
Reflex
Jul 2023 | Deals
vita-skosnören-reflective-springyard.jpg
springyard-skosnören-reflective-vit.jpg

Springyard Skolisser Reflective White

kr 67
kr 89

Farge

  • vita-skosnören-reflective-springyard.jpg
  • skosnören-reflective-svart-springyard.jpg
  • neon-pink-skosnören-springyard.jpg
  • skosnören-neron-grön-springyard-reflective.jpg

Lengdese størrelsesguide

Sendes innen 1-3 hverdager

  • truckTollfri levering - 3-5 dager
  • truckFri frakt fra 599 kr
  • truckÅpent kjøp i 14 dager

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Størrelseguide

Springyard Skolisser Reflective White er runde skolisse fra Springyard med refleksdetaljer.

Farge: Hvit

Lengde: 90, 114 eller 137 cm 

Hver pakke inneholder to skolisser.

 

Skolissen som gir det lille ekstra. Med denne skolissen kan du gi skoene nytt liv. Uansett om du liker farger, mønster eller nøytrale skolisser, så har vi noe for deg. Med fargerike skolisser kan du gi din sko nytt liv og gi dem et helt annet utseende. Eller du kan gå for det mer klassiske, og kjøpe et par hvite skolisser slik at dine hvite joggesko ser ut som nye igjen. Eller hvorfor ikke gjøre det ekstra moro og ha en farge på hver sko?

 

Springyard innlegg, såler og brodder er bare noen av produktene som varemerket tilbyr fra sitt brede utvalg. Springyard er en grossist som tilbyr produkter innenfor skotilbehør, sko, innleggssåler, skolisser og sklisikkerhet. Springyards skosåler og skoinnlegg gir deg bedre komfort i dine sko, sånn at du kan gå bedre og mer behagelig. Deres brodder og såler gjør at du holder deg på føttene og er tilpasset etter ulike situasjoner, behov og aldrer. Springyards skolisser er perfekt for deg som ønsker å gi dine sko nytt liv eller et annet utseende ved å legge til noen ekstra farger eller mønstre.

 

Deres brede sortiment tilbyr også andre skotilbehør som vil hjelpe deg å holde dine sko friske og fine. Springyards produkter er laget for å lette og gi mer glede i hverdagen.