Skosnøre hos Myfeet

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (58)1 2 3 ... 15 Siste 100 per side

Skosnøre

Skosnørene gir deg det lille ekstra. Med skolisser kan du gi skoene nytt liv. Enten du liker fargerike, mønstrede eller nøytrale skolisser, har vi noe for deg. Gjennom et par fargerike skolisser kan du gi skoene dine nytt liv og gi dem et helt annet utseende. Eller du kan gå den klassiske retningen, kjøpe et par hvite skolisser slik at de hvite joggeskoene dine ser ut som nye igjen. Eller hvorfor ikke gjøre det ekstra morsomt og ha en farge på hver sko?

Oavsett vad du gillar för skosnören så är valet ditt. Hos oss på Minfot.se hittar du skosnören i flera olika längder, tjocklekar och material. Välj mellan runda, platta, mönstrade, enfärgade eller färgstarka skosnören. Genom att knyta skosnörena på olika sätt så kan du ge dina skor olika uttryck. Du kan med andra ord vara kreativ med skosnören och se det som en konstform för att ge dina skor en annan look.

Skosnøre er en stropp, vanligvis laget av bomull eller lignende materiale som er ment å være gjenget og bundet til en sko. Formålet med skolissene er ganske enkelt å forhindre at skoen faller av. De fleste skolisser har vanligvis pigger ytterst på skolissene som gjør det lettere å tre dem gjennom løkkene på skoene.

I tillegg til de vanlige, klassiske skolissene som vanligvis er laget av syntetisk fiber, er det også elastiske skolisser som gjør det enkelt å raskt ta av og på seg skoene, og derfor har disse skolissene blitt veldig populære blant barn og eldre. De tradisjonelle elastiske skolissene fungerer akkurat som vanlige skolisser, men noen ganger har de en permanent spenne som skolissene går gjennom. Skosnøret kan låses i spennen, noe som betyr at du ikke trenger å knytte skoene dine. Det er også vridde skolisser som ser ut som en spiral, og spiralen fungerer som et naturlig stopp i løkkene på skoen. De snoede skolissene har også blitt populære takket være deres brukervennlighet. Da kan de lett og jevnt trekkes gjennom løkkene for hånd, men holder seg på plass takket være konstruksjonen. Det er også flate skolisser som mange finner er lettere å lage knuter og hvor knutene varer bedre og lenger.