Springyard hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (117)1 2 3 ... 30 Siste 100 per side

Springyard

Springyard

Springyard tilbyr produkter innen skopleie, skotilbehør, såler, skolisser, sklibeskyttelse m.m. Deres brede utvalg tilbyr også annet skotilbehør som hjelper deg med å holde skoene friske og fine. Springyard-produkter er laget for å gjøre det enklere å holde skoene rene og stilige på en bærekraftig måte.


SKOLEIEPRODUKTER som skokrem, skovoks, impregnering, skorens
SKO SÅLER til alle anledninger, varme såler, såler mot hælsmerter, såler som motvirker lukt, memory foam-såler, hælinnleggssåler
SLIDEBESKYTTELSE som du fester på skoene når isslippen kommer
SHOE LACE finnes i alle mulige farger og lengder for ulike sko
SKO TILBEHØR som skohorn, skoblokker, skobørster, skodeo


Springyard skosåler og innleggssåler gir deg bedre komfort i skoene, slik at du kan gå bedre og mer komfortabelt. Det er varme såler i ull, såler som gir støtte til hæl og fot, såler som gir demping, såler som har innebygde funksjoner for å motvirke vond lukt m.m. Springyard pigger og anti-skli beskyttelse holder deg på beina og er tilpasset ulike situasjoner, behov og aldre. Springyards skolisser er perfekt for deg som ønsker å gi skoene dine nytt liv eller et annerledes utseende ved å tilføre litt ekstra farge eller mønster.

Springyard har en rekke produkter som gir skoene dine lengre levetid. Ta vare på skoene dine slik at de ser freshe ut lenger. Her finner du skokrem, impregnering, skovoks, semsket skinnbørster og rengjøringssett for sko og joggesko. Tar du vare på skinnet i skoene dine beholder de glansen og motstår fukt på en bedre måte.

Springyard er avledet fra familienavnet Brunngård som er en familiebedrift som har en lang historie med entreprenørskap bak seg. De har distribuert høykvalitets fottøyprodukter siden 1983 og er i dag en ledende aktør innen skotilbehør og fottøy i Norden.


Alle produkter i alle merker vurderes kontinuerlig med mål om å nå miljømålene uten å ofre kvaliteten. Brunngård var blant de første til å ekskludere fluorkarboner i produkter fra egne merkevarer og jobber aktivt for å ekskludere fluorkarboner fra alle produktene i deres sortiment. Springyard Therapy er merket hvor vi tilstreber at alle skopleieprodukter skal merkes med det uavhengige miljømerket "Godt Miljøvalg", som betyr minst mulig påvirkning på mennesker og miljø.

-->