Bekvemme damesandaler fra Sköna Marie hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva

Sköna Marie

Her finner du bekvemme, fotriktige og herlige demesandaler i flere ulike modeller fra det svenske varemerket Sköna Marie. Sandaler fra Sköna Marie er komfortable og praktiske sandaler laget av naturmaterialer. Sköna Marie er et svensk merke som lager sko og sandaler for å gi føttene dine de beste forutsetningene for å kunne nyte hverdagen og kunne gå ordentlig og komfortabelt.

- Sandaler for jobb og fritid
- Sandaler med fotseng i kork
- Anatomisk utformede sandaler
- Sandaler som gir avlastning for slitne føtter
- Sandaler med justerbare stropper

Sköna Marie-sandaler er bygget rundt en anatomisk bygget korkfotseng, som finnes i ulike modeller, slik at du kan finne den rette formen til føttene dine.

Sköna Maries forskjellige fotsenger:

Bio Classic - sandaler med normal bredde avlest og støpt fotseng i kork med et mykt lag lateksskum i fotsengen.
Bio Comfort - sandaler med sjenerøst romslig bredde. Mykt lag av EVA i fotsengen i en støpt dempingssone.
Bio Shape - sandaler med diskret formet kilehæl og litt høyere såle. Dyp fotseng for ekstra stabile sandaler. Normal bredde. Dempingssone i fotseng
Bio Embrace - sandaler med normal bredd og litt dypere skalering for stabilitet og en innebygd følelse rundt hele foten.

Sköna Marie er skapt med konseptet om å tilby sko som er spesielt tilpasset kvinner, deres føtter og behov. Noe som gjør skoene og sandalene deres egnet for enhver type aktivitet eller livsstil. Merket kjennetegnes ved å lage stilige og klassiske sandaler som avlaster føttene og gir optimal komfort.

Alle Sköna Marie frodige sandaler er laget av kun naturlige materialer og er fri for PV, Teflon, seksverdig krom, PTFE og andre fluorerte hydrokarboner.

-->