• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Rosa Negra

Her finner du sko fra Rosa Negra som gir føttene dine komfort og et mer behagelig steg.

Rosa Negra-slagord er "Swedish styled boots and shoes" og er designet i Sverige med produksjon i Portugal. I produksjonen brukes materialer av høy kvalitet. Alle Rosa Negras sko er designet for å kombinere komfort med stil – og derfor finnes skoene i flere ulike modeller, i ulike farger med ulike materialer.

-Komfortable og stilige støvler for kvinner
-Designet med en myk, polstret innersåle
-Kolleksjonen består av komfortable sandaler og sko
-En rekke piggesko med sammenleggbare pigger

Det som gjør Rosa Negra så populær er også innersålen deres, som er både myk og dempende. Noe som gjør skoene annerledes enn "vanlige sko" som vanligvis oppleves som klønete eller tunge. Takket være deres komfortsåle har Rosa Negra blitt merket som tilbyr komfortable sko som også er stilige. Derfor har Rosa Negra-sko blitt populære både som hverdagssko, stilige sko til jobben men også til å bruke til mer festlige begivenheter.

Men i samlingen er det også pigger - som tidligere het OMEGA. Piggskoene er designet med pigger som du kan brette frem og tilbake. Systemet som lar deg brette piggene heter OC-Systems, som er en patentert, italiensk løsning hvor tappene er plassert på slitesterke plastringer som kan brettes frem og tilbake under skoen. Noe som gjør at du enkelt og greit kan bruke piggene ved behov. Systemet har pinner i rustfritt stål og en ramme laget med spesiell, fleksibel polyuretan som er holdbar selv ved de mest ekstreme temperaturer. Sammen med skoene følger det med en nøkkel som du bruker for å gjøre det lettere å brette inn og ut piggene.