Pedag Skoinnlegg hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (33)1 2 3 ... 9 Siste 100 per side

Pedag

Anatomiske skoinnlegg fra Pedag

Pedags håndlagde skoinnlegg og skosåler med anatomisk komfort er designet for å avlaste føttene og gi økt komfort i dine sko.

- Håndlagde innleggssåler og fotprodukter
- Anatomisk utformede skosåler
- Skoinnlegg som passer i alle typer sko
- Øk komforten til skoene dine
- Støtte og avlastning for slitne føtter

Pedag har sine røtter i Tyskland hvor alle produkter er designet og produsert for hånd, med komforten til føttene i fokus. I tillegg til skoinnleggssåler og såler i skinn av høy kvalitet, finner du også hjelpemidler som tåavlastere, tåspredere og forfotstøtter som kan være til hjelp ved ulike fotproblemer.

Pedags anatomiske fotsenger er designet for å støtte hele foten for å gjøre steget ditt behagelig og avlastet i lengre perioder. Ankelstøtte, forfotstøtte og ekstra demping under hæl og forfot gjør at føttene føles oppfrisket lenge, og støtten kan også lindre fotproblemer.

Ved å legge til et anatomisk innebygd skoinnlegg til dine eksisterende øker du ikke bare komforten – en fotstøtte kan også forhindre utvikling av fotproblemer som flate føtter eller forstuede føtter.

Skoinnleggssålene er håndlaget i høykvalitets skinn og laget for å passe de fleste sko. Til tross for en god støtte for foten, tar de ikke mye plass i skoene dine på grunn av den tynne designen.

-->