• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Minfot

Her finner du Minfot støttestrømper, sokker, sko, sandaler og saueskinntøfler.

- Støttestrømper Klasse 1
- Høykvalitets sokker for turgåing, arbeid og hverdagskomfort
- Fotrette sandaler med anatomisk fotseng
- Fotriktige sko med behagelig passform i forskjellige lester og modeller, vintersko og sommersko
- Komfortable saueskinntøfler som gir komfort og varme til kalde føtter
- Varme ulltøfler med uttagbar innersåle

Alle produktene fra Minfot er nøye utvalgt og testet av vår fysioterapeut, alt for å gi føttene dine optimal komfort i hvert steg du tar. Minfot ble startet som en svensk e-handel av fysioterapeut Cajsa Krikström i den lille byen Båstad i Sverige – med ambisjon om å gjøre det enkelt å kjøpe kvalitetsprodukter for glade føtter og økt livskvalitet. Dette skapte en rekke fotriktige sko, fotkorrigerende sandaler, problemløsningsprodukter for fotproblemer, komfortable tøfler, støttesokker, sokker, skopleie, pigger, fotpleie, støtte og beskyttelse og tilbehør for gange. Rett og slett alt slik at du kan gå riktig – og gå komfortabelt i hvert steg du tar.

"Visjonen var å gjøre det enkelt, uansett hvor du bor, å ha tilgang til riktig kunnskap og riktige produkter for gladere føtter og sterkere kropper. Med en genuin interesse for helse, kropp og sjel er Cajsas visjon å tilby Sveriges mest velassorterte nettbutikk med produkter som forbedrer livskvaliteten for mennesker i alle aldre. "

Minfot startet som – og er fortsatt i dag en familiebedrift med ansatte som drives av å finne og tilby kvalitetsprodukter som hjelper alle til å gå mer komfortabelt og få bedre fothelse.

Til tross for et stort utvalg så Minfots team et hull i markedet av ulike produkter og valgte derfor å produsere produkter som ikke bare gir føttene dine komfort – men gir hele kroppen bedre velvære.

Minfots samling startet med støttesokker, hvor det ble et hull i markedet med støttesokker som alle ønsker å bruke. Minfot har laget en kolleksjon med støttesokker som er både stilige og stilige – uten å spare på kvalitet og kompresjon. Støttesokkene har blitt populære i blant annet skole, omsorg og sosial – men har også nådd en større målgruppe som tidligere ikke ønsket å bruke støttesokker. Minfots støttesokker har blitt kjent som «støttesokkene du ikke trenger å skamme deg over» og finnes i dag i flere ulike materialer, mønstre og farger. Minfot har også utviklet en serie brede støttesokker da det var etterspørsel etter de med litt bredere legger og mer hovne ben. Du kan se alle Minfot støttesokker her.

I kolleksjonen er det også sokker som er utviklet og designet for å gi føttene dine uslåelig komfort men også løse problemer som kalde føtter eller svette føtter. Sokkene finnes i forskjellige materialer, avhengig av hva føttene dine trenger. Sokkene fås for eksempel som gåsokker - med unike teknologier som polstret hæl og tå som er søvnløs, som bidrar til å gi føttene myk komfort og samtidig minimerer risikoen for at du sliter med skoskader eller blemmer . Sokkene finnes også for de som har problemer med sensitive føtter eller diabetes, hvor vi har valgt å lage ekstra myke sokker med løs strikk og med ekstra flate sømmer. Men uansett hvilken Minfot-sokk du kjøper, vil vi at den skal gi føttene den komforten du trenger og dekke dine behov.

En del av sokkekolleksjonen er "Made in Sweden" hvor sokkene er produsert i Sverige og oppfyller kriteriene for OEKO-TEX® 100, et verdensomspennende helsemerke for tekstilråvarer og sluttprodukter. Med OEKO-TEX® er sokkene trygge å bruke samtidig som produksjonen av sokkene oppfyller høye menneskeøkologiske krav, hvor sokkene ikke inneholder skadelige kjemikalier. Du kan se alle Minfots sokker her.

Komfort og stil er det som driver hele kolleksjonen – og Minfot-teamet har derfor også valgt å designe fotriktige sandaler med en anatomisk fotseng som gir føttene dine komfort, avlastning og et mer behagelig steg. Hver sandal er designet for å gi føttene dine en ideell base å gå og stå på, noe som avlaster føttene, skaper en jevnere fordeling av vekten over hele fotens overflate og gir dermed komfort til hele kroppen. Sandalene finnes både for menn og kvinner og du kan se alle sandalene fra Minfots eget merke her.

For å gi kalde, frosne føtter komfort, ble det lagt sauetøfler til 2021-kolleksjonen. Saueskinnstøflene er inspirert av vårt skandinaviske klima og designet med materialer av høy kvalitet - alt for å gi føttene dine optimal komfort. Saueskinnstøflene er perfekte for bruk hjemme, og holder føttene varme hele dagen. Saueskinn er et naturlig materiale, som har naturlige temperaturregulerende egenskaper. Noe som betyr at tøflene gir føttene varme når det er kaldt, men holder dem kjølige når det er varmt. Det betyr at du kan bruke tøflene hele året, uansett temperatur. Du kan se alle saueskinnstøflene her.

Minfot ulltøfler finnes i flere forskjellige farger og her får du det beste fra to verdener da fotsengen er laget av varmende saueskinn og overdelen av tovet ull. Fotsengen/innersålen kan også tas av dersom du ønsker å bytte til egne innleggssåler. Minfots egne ulltøfler kan du se her.

Minfots egen kolleksjon av sko er noe som utvides hver sesong. Vinterstøvler med pigge har allerede blitt et populært element og finnes i forskjellige farger og modeller. Her kan du velge mellom vinterstøvler med gummipigger eller vinterstøvler med utfellbare pigger som kan brettes ut og inn avhengig av vær og underlag. Minfot har også høstsko, sommersko, arbeidssko og gåsko som finnes i ulike design og materialer. Noen sko har en bred lest for å passe de med brede føtter. Her bør det være noe for enhver smak og ulike føtter. Du kan se alle Minfot-skoene her.

Uansett hvilket Minfot-produkt du velger, vil vi at det skal gi deg komfort i hvert steg du tar og slik at du kan bli med oss ​​– uansett hvor du går.

Minfot - walk with us

3 produkter

3 produkter

Du har sett 3 av 3 produkter