Grisport sko

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (8)1 2 Siste 100 per side

Grisport

Grisport sportsstøvler er komfortable, stabile, vannavstøtende og komfortable sko som passer like godt til skogstur, på fottur eller til hverdags.

Siden 1977 har Grisport-sko blitt produsert i Italia, og 70% av kraften som brukes til å produsere skoene, kommer fra solenergi fra deres solcelleanlegg som en av de største i Italia, og resultatet av en investering på over 5 millioner. Gjennom årene har Grisport fokusert på innovasjon og FoU for å bli en av Europas ledende skoprodusenter.

Deres forsknings- og designavdeling, som er en del av personalet på over 2000, er dedikert til å gi deg de aller beste skoene til rimelige priser. Hvert år opprettes over fem tusen nye stiler ved hjelp av moderne teknologi. Gjennom hele vårt produktsortiment bruker vi Grisports patenterte teknikker og materialer for å lage høyytelses, tekniske sko. Grisport setter skoene sine på strenge tester i laboratoriene våre for å sikre jevn kvalitet.

Grisports oppgave har alltid vært å lage de mest komfortable skoene som er tilgjengelige for sikkerhet, gangart og komfort.

-->