CCS Foot Care hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (5)1 2 Siste 100 per side

CCS Foot Care

CCS Foot Care og CCS fotpleie består av et komplett utvalg av komfortable produkter som pleier føttene dine og holder dem myke og glatte. CCS fotpleie er ganske enkelt laget for å gi deg og føttene dine sårt tiltrengt pleie. CCS fotpleie består av mykgjørende fotkremer, salver, fotbad og intensive fotbehandlinger. Produkter som er perfekte for slitne føtter.


- Mykgjørende krem
- Rengjørende fotbad
- Forhindrer tørr hud og tørre sprekker
- Forhindrer fotsvette
- Forebygger hard hud


CCS Foot Care og CCS fotpleie er en del av Foot by CCS Professional-segmentet, som ble skapt av CCS Healthcare med en lidenskap for hud og helse. Med deres serie for føtter har visjonen vært å produsere produkter som gir deg og dine føtter bedre velvære. Derfor har de laget et bredt utvalg av produkter som gir deg en behagelig følelse av et spa, slik at du kan ta ekstra godt vare på føttene, hver dag. Serien består av to kategorier, Beauty Care og Extra Care.


Beauty Care: Er serien som passer deg som bryr seg om føttene sine. Med produkter fra denne serien kan du enkelt ta vare på føttene regelmessig slik at føttene holder seg sunne og fine. Felles for produktene er at de gir en behagelig spa-følelse og gir føttene en behagelig opplevelse. Noen produkter som faller inn i denne kategorien er: Fotkrem, Fotskrubb, Fotbad, Rensende fotbad og Elektrisk fotfil.

Extra Care: Serien er laget for å hjelpe deg som har føtter som krever mer pleie. For eksempel ved hard hud eller hælsprekker. Noen av produktene brukes også av fotterapeuter. Produkter som inngår i denne serien er for eksempel: Nærende helsesalve, Fotpleiesalve,, Fotmousse, Intensiv fotkur, Løsning mot hudsprekker og Fotspray.
CCS Healthcare er en av Nordens største produsenter av hudpleie, medisiner og hygieneprodukter. Ideen deres er basert på å skape innovative og bærekraftige produkter med høy kvalitet som hjelper mennesker hver dag, både hjemme og på jobb. Selskapets kunder finnes i dag over hele Europa, men deres høyborg er i Dalarna, hvor det hele startet for 30 år siden.

CCS Healthcares suksess skyldes deres produkter, som er skapt med høye krav og stort engasjement. Der deres visjon siden starten fortsatt preger bedriften: å skape produkter som gir velvære til hele kroppen og som dekker alle typer behov.

-->