• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

52bones

52bones skosulor & skoinlägg

Her finner du både skosåler og skoinnlegg fra 52Bones. De tilbyr produkter for føttene som gir best mulig komfort, både på hverdag og på jobb, men også i forskjellige sports- og treningskontekster.

52Bones dynamiske såler er utviklet med forskjellige egenskaper der hver har sin spesifikke nisje. Noe som betyr at sålene er designet med ekstra støtte basert på behov. De er designet for å gi stabilitet og passe deg med lave, nøytrale og høye fotbuer. De gode egenskapene til sålene
 øker komforten til skoene dine og letter hvert trinn du tar.

-Dynamisk såle
-God støtdemping
- Hullfotstøtte
-Dyp hælkopp
-Tre hule fothøyder
-Gir god komfort
-Klippbart

Sålene er perfekte for ulike sportskontekster og fysiske aktiviteter.

-Alpine
-Sykling
-Fotball
-Friidrett
-Golf
-Gym
-Jakt
-Løping
-Utendørs
-Fotturer
-Sport
-Fotturer

Omtrent 95% av befolkningen har lave, nøytrale eller høye fotbuer, noe som betyr at det er et vanlig problem. Alle som har prøvd en støttende eller polstret såle, kjenner sin positive effekt, da det kan forhindre skader og gi bedre holdning. Ved hjelp av vår hullfotguide, som du finner HER, kan du identifisere fotbuen din. Noe som gjør det enkelt og praktisk for deg å finne riktig såle til skoene dine. Nedenfor kan du også lese om 52Bones unike TECH SERIES, SUPPORT SERIES og GEL SERIES som også er delt inn i forskjellige segmenter.


Om TECH SERIES.
Å ha den rette sålen til det riktige formålet gjør en stor forskjell for velvære for hele kroppen. Serien inneholder fire forskjellige skoinnlegg, inkludert TrainTech, SlimTech og Wooltech. De har dynamisk støtte for den hule foten som bidrar til stabilitet. Samtidig gir sålene optimal komfort og hjelper fotens naturlige bevegelse. Alle tre sålene har tre forskjellige hule fothøyder som passer de med lav nøytral og høy hul fotstøtte. De har en høy dempingsfaktor og en hul fotstøtte som øker skoenes komfort.

Om STØTTESERIE
Støtteserien inneholder tre såler som er tilpasset de vanligste hverdagsproblemene og  gir også god støtte til ulike idrettsaktiviteter. De forskjellige skoinnleggene   bidrar til å gi en daglig komfort som inkluderer Max Support, Slimsupport og Soft Support. De har gode egenskaper som bidrar til å gi en komfortabel demping for føttene dine. De er lette såler og har en hul fothøyde som passer de fleste.

Om GEL-SERIEN
Gel-serien inkluderer både hælputer og en full såle som gir en støtadempende effekt med forskjellig tetthet for best mulig komfort. De passer for de som går og står mye, da de også lindrer og forhindrer ømme føtter.  Gelsåler er egnet for både hverdagslige og fysiske aktiviteter og bidrar til en mer nøytral holdning.

Om+Comfort:
+Comfort-serien fra 52bones gir føttene komfort hver dag! I serien er det fem forskjellige skoinnlegg tilpasset de vanligste behovene, med høy dempingsfaktor og hul fotstøtte som øker komforten til skoene dine.  

Om +Aktiv:Når
du trener, er god støtte og demping spesielt viktig. I 52bones +Active-serien er det tre forskjellige såler, utviklet for å gi riktig støtte ved høyere belastninger. Alle +Aktive såler kan også formes til unik komfort som passer føttene dine.