Reflekser hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (40)1 2 3 ... 10 Siste 100 per side

Reflekser

Stilige og morsomme reflekser har tidligere vært vanskelige å få tak i. Men den tiden er forbi, Firefly tilbyr stilige, vakre, fargerike refleksdusker som både beskytter deg i mørket og fungerer som et fint tilbehør. Reflekser er avgjørende i løpet av årets mørke dager. Med en refleks blir du synlig for både bilførere, syklister og andre fotgjengere.

Refleks er et hjelpemiddel som reflekterer lys. Reflekser er laget av et spesielt materiale som gjør at lysstrålene som treffer reflektoren går tilbake igjen og reflekteres. Noe som gjør at reflekser er godt synlige i mørket hvis en lyskilde treffer dem, også i det fjerne. Derfor er reflekser et viktig produkt som alle bør bruke. Reflekser som er i bevegelse er også lettere å se og oppdages raskere i trafikken.

En undersøkelse utført av forsikringsselskapet IF viste at to av tre svensker sier at de aldri, eller bare noen ganger, bærer reflekser i mørket. Den vanligste årsaken til hvorfor ble sagt å være glemsom. Den andre grunnen var at mange anså reflekser som stygge, upraktiske og til og med sære.

Refleksdusker, også kalt dusker, er reflekser fra Firefly som løser begge problemene. De stilige refleksene ser ikke ut som en klassisk stygg refleks og du kan ha den på vesken eller jakken hele året som et stilig tilbehør, noe som gjør at du heller ikke glemmer det hjemme.

-->