Pinsetter hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (5)1 2 Siste 100 per side

Pinsetter

Pinsett for negler fins som klassiske pinsetter for blant annet neglepleie. Med en neglepinsett fra Niegeloh Solingen kan du enkelt gi pleie til dine negler og neglebånd.

Det er viktig å beskytte neglebåndet da de verner negleroten din der neglen dannes. Neglesakser, negle tang, negle klipper, pinsetter for negler og neglefiler hjelper deg med å holde dine negler og neglebånd naturlig freshe, fine og sterk.

Med neglepleieprodukter reduserer du risikoen for utilsiktede kutt på huden, for eksempel neglesaks som har en tendens til å kutte jevnere enn vanlig saks og er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser for å passe alle. Neglepleie er viktig for neglens tilstand, men også for utseendet. Ved å bruke for eksempel neglesaks og andre neglepleieprodukter utvider du neglens holdbarhet og holder dem sunne og sterke.

Hos oss finner du pinsett for negler fra Niegeloh Solingen som tilbyr klassiske neglepincetter i flere forskjellige modeller. Niegeloh Solingen er verdensledende innen høykvalitets neglepleieprodukter og neglepleieprodukter. Niegeloh Solingen-serien består av neglesaks, negltang, neglefiler og annet tilbehør som du kan bruke for å gi neglene dine enkle og enkle vedlikehold. Niegeloh Solingens forskjellige produkter brukes av profesjonelle eksperter innen manikyr og pedikyr over hele verden.

-->