• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Neglebånd

Plei neglebåndene dine med de riktige neglepleieproduktene. Det er viktig å ta vare på neglebåndene da de beskytter negleroten din der neglen dannes. Neglesaks, negleklipper, negleklipper og neglefil hjelper deg med å holde neglene og neglebåndene dine naturlig friske, fine og sterke. Med neglesaks fra vårt sortiment kan du klippe og pleie dine negler eller neglebånd.

Neglesaks er designet for å klippe og ta vare på negler. Med neglepleieprodukter reduserer du risikoen for utilsiktede kutt på huden, for eksempel neglesaks som har en tendens til å klippe jevnere enn vanlige sakser og finnes i flere forskjellige størrelser for å passe alle. Neglepleie er viktig for neglenes tilstand, men også for utseendet. Ved å bruke for eksempel neglesaks og andre neglepleieprodukter forlenger du holdbarheten på neglene dine og holder dem sunne og sterke. Hos oss finner du neglepleieprodukter fra Niegeloh Solingen og Scholl som tilbyr klassiske sakser og negleklippere i flere ulike modeller.

Niegeloh Solingen er verdensledende innen høykvalitets neglepleieprodukter og neglepleieprodukter. Niegeloh Solingen-serien består av neglesaks, negletang, neglefil og annet tilbehør som du kan bruke for å gi neglene dine enkelt og lettstelt. Niegeloh Solingens ulike produkter brukes av profesjonelle eksperter innen manikyr og pedikyr over hele verden.

11 produkter