• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

JOBST

Kompresjonsstrømper fra Jobst

Jobst er kjent for sine medisinsk klassifiserte kompresjonsstrømper av høyeste kvalitet, designet for å hjelpe deg som har problemer med nedsatt blodsirkulasjon eller lymfesykdommer.

- Kompresjonsstrømper i kompresjonsklasse 1
- Kompresjonsstrømper i kompresjonsklasse 2
- Sokker som gir deg økt blodsirkulasjon i bein og føtter
- Ideell for deg med hovne, såre eller trette ben
- Støttestrømper for gravide
- Designet av høykvalitets materialsammensetninger for best komfort, passform og holdbarhet

Jobst er en nederlandsk familiebedrift grunnlagt i 1953 med ambisjon om å hjelpe mennesker til et bedre velvære i hverdagen med kompresjonsstrømper.

Jobst antar at vi alle har ulike behov og designer deres kompresjonsstrømper med mange års erfaring og innovative teknologier for å gi deg en kompresjonssokk som passer deg og din livsstil, uten å gå på kompromiss med komforten som kreves når du bruker et par kompresjonssokker.

Kompresjonssokker fra Jobst i klasse 1 passer for deg som er ute etter behagelig støtte i hverdagen, for en mer behagelig følelse uten hevelser eller sårhet i bein og føtter.

Velg kompresjonssokker i klasse 2 med sterkere kompresjon dersom du har fått det utskrevet av lege, for eksempel ved lymfesykdom, postoperativt eller lignende.

Enten du trenger kompresjonssokker i klasse 1 eller 2, har Jobst et stilig og elegant design som passer til hverdags, på jobb eller til finere anledninger. Velg mellom klassiske knesokker, stay-ups eller kompresjonstights.

Jobst tilbyr også et variert utvalg av kompresjonssokker og produkter for deg som er gravid.