• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Pakke med fler

Pakke med flere støttestrømper i gir deg et par støttestrømper hver dag. I vårt sortiment finner du ulike pakker med  støttestrømper med flere i og støttestrømpebukser som er gjort for å forenkle hverdagen. Våre pakker med flere i er satt sammen ut av vårt team for å fylle alle behov. Du kan også velge pakker med flere i fra flere kjente varemerker som eksempelvis Supcare og Funq Wear.

Våre pakker med støttestrømper gir deg et par støttestrømper hver dag så du kan nyte mer av hverdagslivet uansett hvordan det ser ut. Støttestrømpene som finns i flere ulike fargekombinasjoner og mønster. Uansett hvilke støttestrømper du velger så er de alle myke, behagelige og gir trøtte ben og føtter et nytt liv.

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Velg riktig størrelse på støttestrømper 

Alle støttesokker har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene. Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til din skostørrelse, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.