Fargeglade & mønstrete

Fargeglade og mønstrete støttestrømper med kompresjon som øker din blodsirkulasjon. Fargeglade støttestrømper gjør hverdagen litt morsommere. Vi på Myfeet.no synes at hverdagslige nødvendigheter som støttestrømper blir morsommere om de er fargeglade, fine og behagelige. Støttestrømper øker blodsirkulasjonen i benen å motvirker hovne, trøtte og ømme ben samt kan forebygge og lindre åreknuter. Hos oss kan du velge mellom flere herlige farger og mønster.

Støttestrømper som også kalles kompresjonsstrømper er et klesplagg som motvirker hevelser i benen, skaper et bedre velvære og samtidig gir dine ben mer energi. Støttestrømper er perfekt for deg som har et jobb der du har stor belastning på dine ben og får trøtte føtter.

ULIKE KLASSER AV STØTTESTRØMPER KOMPRESSJONSKLASSE

KOMPRESSJONSKLASSE 1 - 15-21 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 2 - 23-32 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 3 - 34-46 mmHg
KOMPRESSJONSKLASSE 4 - 49 - og høyere mmHg

Velg riktig størrelse på støttestrømper 

Alle støttesokker har forskjellige størrelsesindikasjoner og størrelsesguider. Men generelt er det tre målinger du trenger for å få riktige målinger på støttesokkene. Når du velger størrelsen på støttestrømper , i tillegg til din skostørrelse, må du også vite hvilke ankel- og leggemålinger du har. Bruk målebånd for å måle omkretsen, og ta målingene umiddelbart når du våkner om morgenen, før beina har rukket å svulme. Mål rundt ankelen der den er smalest og kalven der den er bredest. Hvis du skal kjøpe støttetights eller stay-ups, må du også måle låret der det er bredest.

69 produkter

69 produkter

Du har sett 36 av 69 produkter