Smellwell er lukteposer hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (9)1 2 3 Siste 100 per side

SmellWell

Smellwell er duftposer som fjerner lukt og annen illeluktende lukt.

Smellwell er et svensk selskap som ble startet da de så behov for å løse et pinlig problem, nemlig illeluktende sko og føtter. Smellwells duftposer er derfor spesielt laget for å fjerne dårlig lukt og annen lukt. Duftposene absorberer fuktighet, nøytraliserer PH-balansen, motvirker bakterier og tilfører samtidig en frisk og behagelig duft.

Smellwells historie begynte med en familie som var interessert i fotball i Varberg, hvor faren i familien klaget over barnas illeluktende fotballsko. En dag fikk han nok og gikk til sportsbutikken for å kjøpe noe som ville fjerne den uvelkomne lukten. Alt fra spesielle kuler til spray ble testet, men ingenting ga det ønskede resultatet, og det var da han bestemte seg for å finne sin egen løsning på problemet. Resultatet ble SmellWell.

Og det var mildt sagt et vellykket resultat. SmellWell er et produkt som for tiden brukes av mer enn 500 000 fornøyde kunder over hele verden. Årsaken til suksesshistorien er duftposens funksjon og utseende. Samtidig har duftposene fjernet et pinlig problem: stinkende og svette føtter.

Smellwell er skånsom mot miljøet, da den ikke inneholder noen bakteriedrepende stoffer. Duftposene består av naturlige salter og absorbenter som er laget av fornybare råvarer. Råmaterialet absorberer effektivt fuktighet og fjerner dårlig lukt. Posene har gjennomgått en omfattende REACH-test som sertifiserer at SmellWell er fri for skadelige kjemikalier.

Duftposene er tilgjengelige i flere forskjellige, flotte farger og mønstre. Posene kan brukes i alle typer sko, men de kan også plasseres i forskjellige typer sportsutstyr, som hansker og vesker.

-->