Smellwell er lukteposer hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (9)1 2 3 Siste 100 per side

SmellWell

SmellWell - duftposer for svette sko

SmellWell er duftposer som fjerner lukt og annen illeluktende lukt. Et svensk firma som ble startet da de så et behov for å løse et pinlig problem, nemlig stinkende sko og føtter.

SmellWells duftposer er spesielt laget for å fjerne vond lukt og annen lukt. Duftposene absorberer fuktighet, nøytraliserer PH-balansen, motvirker bakterier og tilfører samtidig en frisk og behagelig duft.

- Nøytraliserer og fjerner illeluktende lukt
- Perfekt for svette sko eller sportsutstyr
- Miljøvennlig alternativ til mange deodorantprodukter
– Teknologien består av naturlige salter og absorbenter
- Fri for skadelige kjemikalier

SmellWells historie begynte med en fotballinteressert familie i Varberg, der faren i familien klaget over barnas illeluktende fotballsko. En dag fikk han nok og dro til sportsbutikken for å kjøpe noe som ville fjerne den uvelkomne lukten. Alt fra spesialkuler til spray ble testet, men ingenting ga et ønsket resultat og det var da han bestemte seg for å finne sin egen løsning på problemet. Resultatet ble SmellWell.

Og det ble mildt sagt et vellykket resultat. SmellWell er et produkt som for tiden brukes av mer enn 500 000 fornøyde kunder over hele verden. Grunnen til suksesshistorien er funksjonen og utseendet til duftposene.

SmellWell er også skånsom for miljøet, da duftposene ikke inneholder noen bakteriedrepende stoffer. Duftposene består av naturlige salter og absorbenter som er laget av fornybare råvarer. Råvaren absorberer effektivt fuktighet og fjerner dermed vond lukt. Posene har gjennomgått en omfattende REACH-test som bekrefter at SmellWell er fri for skadelige kjemikalier.

Duftposene finnes i flere forskjellige, herlige farger og mønstre. Posene kan brukes i alle typer sko, men de kan også plasseres i ulike typer sportsutstyr, som hansker og vesker.

-->