Shepherd Saueskinnstøfler hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (13)1 2 3 4 Siste 100 per side

Shepherd

Shepherd saueskinntøfler og ulltøfler er klassiske tøfler fra det svenske skomerket Shepherd of Sweden. Sortimentet består av saueskinnsstoffer og ulltøfler og det er klassiske tøfler i tidløst svensk design for både kvinner, menn og barn.

- Klassiske tøfler
- Saueskinnsstoffer produsert til høye standarder i samsvar med "Shepherd Code of Animal Treatment"
- Ulltøfler
- Varme tøfler
- Tøfler i naturmateriale

Shepherd er et svensk merke og deres visjon er å lage produkter av høy kvalitet. Shepherd tillater ikke mulesing og har høye krav til dyrehold fra leverandørene de bruker.

Saueskinn er en av naturens mykeste og vakreste fibre. Shepherds tøfler finnes i flere ulike modeller og saueskinnsstoffene deres er laget for hånd av dyktige håndverkere. Saueskinnsstoffer puster og regulerer temperaturen på en naturlig måte, som gjør at de er varme når det er kaldt og kjølig når det er varmt. Shepherds saueskinnsstoffer er også naturlig smussavvisende, men kan vaskes hvis de gjøres riktig. Med tøfler fra Shepherd får du en luksuriøs start på hver dag. Shepherd tilbyr med andre ord tøfler som er utenom det vanlige. Shepherds tøfler er mer enn bare en sko, de er håndverk som gir deg og føttene den omsorgen de trenger. Tøflene finnes i flere forskjellige farger, modeller og finnes for hele familien. Så alle kan finne noe som passer dem.

Shepherd of Sweden har eksistert siden 1982 og har en lang tradisjon med å lage tøfler i naturmaterialer som saueskinn og saueull, ganske naturlig rett og slett. Tøflene er laget i Europa.

-->