Saucony sko hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (38)1 2 3 ... 10 Siste 100 per side

Saucony
Saucony tilbyr fotrette, funksjonelle sko for gange og løping i et moderne design, unikt designet for å gi føttene dine komfort og gi deg et behagelig støtdempende steg, både på jobb og fritid.

- Sko designet med responsiv støtdemping
- Walkingsko med stretchkomfort takket være fleksibelt nappaskinn
- Innovativ Saucony FORMFIT gir en passform som følger fotens konturer
- Passende sko for deg som går på harde gulv
- Løpesko med støtte for pronasjon og supinasjon, for å avlaste føtter og ledd

Gi føttene et løft med Sauconys dempingskomfort og innovative design. Enten du leter etter sko til gå- eller løpeturen, har Saucony et par sko for deg. Velkjent for sin behagelige støtdemping, er de godt egnet for både jobb og powerwalk.

Både overdelen og fotsengen, mellomsålen og yttersålen kombinerer moderne teknologier for å gi deg en formbar komfort og fleksibel passform, samt en responsiv støtdemping som følger fotens naturlige bevegelsesmønster i hvert steg du tar.

Sauconys walkingsko Integrity Walker er designet i fullnarvet nappaskinn med stretch i forfoten for å gi foten god plass samtidig som man unngår press på følsomme punkter, noe som også gjør dem egnet for deg med hallux valgus, følsomme tær eller bred forfot som trenger mer plass.

Saucony er et amerikansk sportsmerke som ble startet i en skobutikk i Cambridge, Massachusetts, av den russiske immigranten Abram Hyde. I 1932 ble den første sportsskoen produsert og skoene spredte seg raskt i USA, og Saucony begynte for eksempel å produsere sko til den amerikanske hæren under andre verdenskrig. På 1960-tallet begynte merket også å lage romsko for NASA-astronauter og i mellomtiden – og siden den gang har skoene også blitt populære blant idrettsutøvere.

I dag er merket først og fremst kjent for å lage komfortable gåsko, joggesko eller andre komfortable sko som gir deg komfort, støtte og avlastning under hele treningen eller treningen. Hver sko fra Saucony har unike egenskaper og er laget med spesielle teknologer for å gi deg og føttene dine de beste forutsetningene i hverdagen.

-->