Rohde hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (60)1 2 3 ... 15 Siste 100 per side

Rohde

Her finner du Rohdes sko, tøfler og sandaler som gir føttene dine komfort i hvert steg.

Rohde tilbyr fotrette sko i flere ulike segmenter som er designet for å gi føttene dine de beste forutsetningene. Rohdes, sko er anatomisk utformet, noe som gir føttene dine en ideell base å både gå og stå på, uansett hvordan hverdagen din ser ut.

- Fotrette tøfler for kvinner og menn
- Fothøyre sandaler med anatomisk fotseng for menn og menn
- Designet i materialer av høy kvalitet
- Miljøtenkning, noen av Rohdes modellene er designet ved hjelp av resirkulert materiale

Rohdes historie begynte i 1862 i den tyske byen Guben (Brandenburg), i et garveri begynte Rohdes grunnlegger Erich Rohde å produsere komfortable sko. I 1926 forvandlet Erich Rohde hele garveriet til et produksjonsanlegg og har siden produsert fotrette tøfler og sandaler. I løpet av 1960-årene utvidet Rohde til Østerrike og startet også opp produksjonsanlegg i Portugal og Øst-Europa. I 1996 fikk Erich Rohde lisensen til å produsere og selge sko for det franske livsstilsmerket Daniel Hecther, og utvidet dermed hele hans kolleksjon og sortiment – ​​noe som betyr at Rohde i dag har en rekke modeller av sko med ulike funksjoner og materialer. I dag selges det mer enn 4 millioner Rohde-sko, -sandaler og -tøfler over hele verden, og Rohde er en av de ledende skoprodusentene i Europa. I Schwalmstadt (Hessen) produserer og utvikler Rohde alle sine produkter og derfra leveres sko til 18 forskjellige land rundt om i verden.

Også i dag står Rohde for kvalitet og komfort og har blitt populær blant de som går og står mye, har problemer med fotsmerter.

-->