Prosox Strømper hos Myfeet

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (9)1 2 3 Siste 100 per side

Prosox

Prosox antihalkstrumpor

Prosox-sokker er laget for deg med følsomme føtter, hvor alle sokker er designet og spesiallaget for å sitte opp uten press. Sokkene har ingen sømmer eller bretter som kan skape ubehag eller skrubbsår på følsomme punkter.

- Sømløse sokker
- Spesielle sokker for følsomme føtter
- Sokker uten tåsøm
- Egnet for diabetikere
- Sokker med anti-skli såle for bedre grep

Sokkene fra Prosox har en sømløs teknologi uten tåsømmer, noe som gjør dem ideelle for deg med sensitive tær eller som lett får gnagsår foran.

Skaftene til Prosox sokker er komfortabelt ribbestrikket uten mansjetter og sitter oppreist uten å gi ubehagelig trykk eller merker på benet. Dette sammen med den sømløse komforten gjør at de også passer for deg som er diabetiker og trenger sokker uten sømmer, beregnet på sensitive føtter.

Prosox designer også sokker med anti-skli såle for å minimere risikoen for fall og glatteulykker innendørs gjennom et forbedret grep. På undersiden av sokkene er det klassiske gummimønstre som gir godt grep på gulvet. Ideell for de som har svekket balanse eller ofte går på glatte gulv.

For best komfort er flere av Prosox sine sokker også mykt polstret med frotté i fotsålen, noe som gir ekstra støtdemping og en mer behagelig følelse for såre, slitne føtter.

-->