Nye Feet sko for behov som kan følge med diabetes og revmatisme

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva

New Feet

Det danske merket New Feet har utviklet sine fotvennlige sko sammen med helsepersonell og europeiske designere og utviklet disse smarte skoene med ulike løsninger som passer sensitive føtter som diabetiske føtter eller revmatismeføtter.

Fordeler og spesielt for New Feet-sko er:

-Fokuser på sko som passer de med diabetes og revmatisme
-Høy komfort
-Vide sko med bred forfot
-Godt hælgrep med stabilt hældeksel
- Myke myke-vennlige materialer
-Mat som puster
-Sko uten forstyrrende sømmer på innsiden
-På skoene som har borrelåsremmer kan du klippe dem til ønsket lengde
-OrthoStretch, fleksibel overdel. Materiale som strekker seg og gir plass til hallux valgus, hammerrifter osv.
-6 mm tykk støtdempende innersåle

New Feet-sko brukes av personer med ønske om høy komfort og ønske om å forebygge komplikasjoner som følger med for eksempel diabetes, gikt, hallux valgus og hammerrifter. I sko fra New Feet er det plass til individuelle innlegg om du trenger det. Skoene bruker et materiale som heter OrthoStretch som er elastisk i alle retninger og finnes i både skinnsko og tekstilsko. OrthoStretch føles som en hanske for føttene og strekker seg over kanskje en hallux valgus klump som gjør vondt eller gir plass oppover hvis du har en hammertå. Sko med stretch er også bra for de som har diabetes da skoene følger fotens bevegelser og minimerer risikoen for gnagsår og trykkskader.

Skoene som har borrelås har generøse lengder på stroppene, og du kan i stedet klippe dem av hvis de blir for lange, slik at du får den lengden som passer deg.

Sko fra New Feet har også god støtdemping da alle skoene deres har en 6 mm støtdempende Protector innersåle. Sålene er avtagbare. Skoene vi har fra New Feet har bred lesning og er romslige. De tilhører lesegruppe W som i Wide.

Produksjonen av disse skoene bruker slitesterke og sertifiserte tekstiler og alle komponenter i skoene er produsert i henhold til EU-standarder og miljøkrav.

-->