Medisox støttestrømper hos Myfeet

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (16)1 2 3 4 Siste 100 per side

Medisox

Medisox støttestrømper

Medisox produserer støttestrømper for ditt velvære med gradert trykk og god passform som gir deg lettere ben i hverdagen.

Fordelene med støttestrømper er mange og i tillegg til å gi økt velvære i hverdagen har de dokumenterte gode egenskaper:

- forbedrer blodsirkulasjonen i bena
- forhindrer hovne, såre ben
- reduserer risikoen for blodpropp
- forbedrer utveksling av næringsstoffer og oksygen til musklene
- forhindrer åreknuter etter graviditet

Støttestrømpene har et gradert trykk i kompresjonsklasse 1 (16-21mmHg), med den sterkeste kompresjonen rundt ankelen som deretter avtar oppover mot kneet, noe som hjelper blodgjennomstrømningen i bena og dermed motvirker tretthet og hevelser i bena.

Støttestrømper ideelle for deg som ønsker å øke trivselen i hverdagen og passe deg uansett om du står og går eller sitter stille i lengre perioder. Ideell for en lang arbeidsdag, enten stående eller sittende, eller når du ønsker de beste forhold for turen.

Medisox støttestrømper i Comfort-modellen har også ekstra benvidde, noe som gjør at de passer deg med litt tyngre legger. Ikke glem å sjekke ankel- og leggmål når du velger størrelse.

Når du bruker støttestrømper øker blodsirkulasjonen i bena, noe som motvirker slitne, såre og hovne ben. Støttestrømper kan også lindre og forebygge åreknuter fordi kompresjonen hindrer årene i å utvide seg.

Medisox er et svensk merke og alle støttesokker er CE-merket.

Medisox har støttestrømper for alle situasjoner:

- Komfort og kontor for hverdag og jobb
- Fotturer & Sport for fritid og trening
- Ankelsokker med kompresjon
- Ekstra brede støttestrømper

-->