Kamik sko hos Myfeet

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (23)1 2 3 ... 6 Siste 100 per side

Kamik

Her finner du sko fra merket KAMIK

I sortimentet fra KAMIK-merket finner du både vanntette og varme sko, men også komfortable sandaler. Produktene inviterer deg til å holde føttene varme på en vinterdag, men også å føle deg komfortabel på en vanlig dag uansett av værforhold og overflate.

Kamik sko er praktiske sko for fritid som også gjenspeiles i deres allsidige og funksjonelle egenskaper.

-          Komfortabel
-          Komfort
-          Kvalitet
-          Myk fotseng
-          Vanntett skinn
-          Vegansk
-          Sikker
-          Vintersko som er vannavstøtende
-          Gummisåler som gir godt grep på glatte overflater

Kamik er et familieeid selskap i Canada grunnlagt tilbake i 1898. De har en lang tradisjon for skoproduksjon og med lang erfaring er de involvert i utviklingen av å produsere sko og sandaler av høy kvalitet med bærekraftig utvikling i fokus. Kamik ble markedsført i Europa i 1991 og leverer funksjonelle sko og sandaler for både menn, kvinner og barn.

Det kanadiske merket er mest kjent for sine varme støvler som tilbyr en avansert teknologi for sikkerhet og komfort. Med kraftige yttersåler som gir et veldig godt grep på forskjellige overflater,    kan du absolutt finne en sko som er perfekt for å komme seg ut på forskjellige eventyr.

Sandalene tilbyr også funksjoner som gir både støtte og beskyttelse, samt
hva  føttene trenger. De er komfortable, vanntette og hurtigtørkende sandaler som også holder føttene friske uansett du går i vann eller det er varmt ute.

Skulle sokkene dine bli våte når du er ute på eventyret ditt, er det alltid godt å ta med et par ekstra. Flere sokker finner du HER

-->