Icebug skor hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (53)1 2 3 ... 14 Siste 100 per side

Icebug

Icebug tilbyr vanntette, stabile og komfortable sko som passer deg som vil oppleve alt naturen har å tilby uten å gå på kompromiss med komfort eller kvalitet. Icebug er et svensk merke som startet med et ønske om å begynne å designe sko som var tilpasset det skandinaviske klimaet.

- Gir grep hele året, på alle overflater. Enten du trenger å gå tryggere på snø og is, eller om du trenger bedre grep på våte eller glatte underlag som steiner, kvister eller trær.

- Icebug har fem forskjellige grepeteknologier: BUGrip®, BUGweb®, OLX, RB9X® og Michelin Winter Compound.

- Verdens bestselgende piggsko | Pinnene fungerer hver for seg og er ikke helt faste. Når kroppsvekten legges til i trinnet, presses piggene mot overflaten på sålen. Hvor langt de skyves inn, avhenger av hvor kraftig foten er satt inn og hvilken overflate den er. Denne dynamiske funksjonen gjør at piggene kan tilpasse seg hvilken som helst overflate og gir best mulig grep på alt fra tørr asfalt, til vått tre og ren is.

- Varm - isolerer fra kulde nedenfra

- Klimapositiv siden februar 2019

Hvilket resulterte i sko som har blitt kjent over hele verden for å ha den beste grepeteknologien og gi sikkerhet og stabilitet. Siden den gang har Icebugs blitt populære i forskjellige idretter som orientering og selges i dag i over 20 land over hele verden.